Klein pakket

€149,-

Een fotoreportage is een investering die de moeite waard is! Je kan je hele leven lang genieten van de unieke foto’s.

Inbegrepen:

  • Jouw persoonlijke online bestelpagina met gemiddeld 50+ foto’s om uit te kiezen.
    Inbegrepen: 10 digitale foto’s met watermerk + op HD zonder watermerk
  • Locatie naar keuze
  • Bespreking + advies voor – tijdens en na de fotoshoot
  • De invulling van de shoot is volledig aan jou, een combinatie van meerdere soorten foto’s is mogelijk. Voor deze shoot trekken we er gemiddeld 1u op uit
  • Nabestelling is mogelijk voor de prijs van €15/foto

Excl. vervoerskosten €0,25/km vanaf 9400 Ninove (heen en terug). Bij een enkele reis langer dan 1h, wordt er per uur een extra toeslag van €25 gerekend.

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot ontvang je binnen zeven dagen het digitale overzicht en later krijg je twee bewerkte foto’s. Deze twee foto’s zijn door mij uitgekozen en vind ik de mooiste foto’s uit de fotoserie. De rest van de foto’s mag je helemaal zelf uitkiezen, ik kan je hierbij wel adviseren.

De foto’s met logo zijn bedoeld om te gebruiken op social media. Het is fijn om Luna Straetmans Photography te taggen of ‘Lunastraetmans.be’ te vermelden.
Bij een fotoshoot maak ik als fotograaf een bepaalde keuze voor het maken en bewerken van de foto. De foto’s mogen daarom niet bijgesneden of bewerkt worden bij het posten, ook niet als profielfoto. Wil je dit wel doen vraag me dan om hulp, ik doe dit gratis voor je.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.