Info

Een fotoreportage bij Luna Straetmans is een investering die de moeite waard is! Geniet je leven lang van foto’s van jouw trouwe viervoeter met deze unieke foto’s en dat volledig naar jouw wens. Dankzij de meerdere pakketten is er wat wils voor ieders budget.

Foto’s zijn ook erg leuk om iemand te verrassen met een cadeaubon voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag.

Werkwijze

Ga naar de pagina van de pakketten en kies één pakket uit. Neem vervolgens contact op om een afspraak voor je fotoreportage te maken. Wanneer je nog enkele vragen hebt stel ze gerust.

Ik beantwoord jouw bericht en vragen en bespreek samen met jou je wensen, vervolgens maken we een afspraak. Ik werk 7/7 en verschillende tijdstippen. Je kan de fotoshoot op voorhand betalen of op de dag zelf contant of met payconic betalen.

Neem de algemene voorwaarden door. Samen bespreken we een locatie. Ik adviseer je hierin.

Samen gaan we op de gekozen locatie op zoek naar een mooie plek of meerdere plekjes. Een fotoreportage duurt ongeveer 1 à 2 uur, dit hangt af van het gekozen pakket. Tijdens de reportage laat ik af en toe enkele foto’s op de camera bekijken.

Spannend! Ik sla de foto’s veilig op, maak een selectie en ga dan aan de slag met bewerken of neem contact op met jou zodat je je eigen fotobestelpagina ontvangt.

Wanneer de foto’s klaar zijn ontvang je ze via WeTransfer of op een USB-stick. Je kan nu ook nabestellen.

Vergeet niet om de algemene voorwaarden omtrent het posten van foto’s op social media nog eens raad te plegen.

En nu? Genieten maar!

De 4 seizoenen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de winter prima geschikt voor leuke foto’s! De winter straalt ook rust uit op foto’s en vooral bossen zijn leuk. Bij slecht weer doen we aan studiofotografie, bij sneeuw maken we fijne sneeuwfoto’s en bij wolken en zon verschillen de foto’s niet als bij de andere seizoenen! Dat is de kunst van fotografie… Aan de zee is het ook lekker rustig nu en ik weet plekjes waar je hond doorlopend los kan 🙂

Mooie warme tinten, een herfstzonnetje, nog wat bloemen. Keep in mind: de wintervachtjes komen eraan.

Bloemen, bloemen, bloemen en heb ik al bloemen gezegd? Mijn lievelingsseizoen!

Alles is mooi in de zomer. Neem wel de nodige maatregelen tegen teken/vliegen/… en neem vers water mee!

Materiaal

 Ik beschik over fotografiehalsters- en leidbanden voor elke kleur dier! Ik neem deze altijd mee naar een fotoshoot. Deze zorgen ervoor dat ze makkelijk weg kunnen worden gewerkt en het lijkt alsof je dier helemaal los staat!

Voor paarden beschik ik over zowel portret als actie (longeer) fotografiehalsters.

Producten

Foto: Handmade Horseproducts IC
foto: Handmade Horseproducts IC

Beschikbaar voor de kleinsten:

 • Witte engelvleugels
 • Diadeem met krans
 • Blauwe engelvleugels

Maat small:

 • Fairy princess dress

Taille uniek:

 • Zwarte engelvleugels
 • Zwarte cape

Dieren

Tijdens een fotoshoot is het mogelijk om gebruik te maken van mijn dieren (zie website). Het is enkel mogelijk om naast de paarden te poseren, op het paard is niet mogelijk. Wenst u een shoot met de paarden op locatie dan is ervaring een vereiste. Wenst u de shoot op de weide dan is ervaring niet nodig. Ook mijn zwarte herder is beschikbaar voor fotoshoots.

 • positive review  Leuke reportage in Neigembos met een sympathieke, getalenteerde fotograaf! Prachtige foto's als eindresultaat. Een echte aanrader!

  Ilse Schelfhout Avatar Ilse Schelfhout
  8 april 2021

  positive review  trekt super mooie foto's

  Johnny Van Asbroeck Avatar Johnny Van Asbroeck
  8 maart 2020

  positive review  Volgens mij persoonlijk één van de beste fotograven in België. 📸 Ze zal altijd met raad en daad klaarstaan om uw project tot een perfect einde te brengen. ✨ Niets zal voor deze getalenteerde fotograaf te veel zijn! Waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak om te ontdekken of mijn recensie klopt 😉 Groetjes 👌

  Anton Van Der Roost Avatar Anton Van Der Roost
  11 februari 2020
 • positive review  "Raad je Luna aan...?" Natuurlijk doe ik dat! Onlangs een fotoshoot gehad. Even bespreken met Luna hoe we het zouden aanpakken en meteen voelde ik dat Luna luistert naar wat de klant graag wil. En dan aan een flitstempo kwam de ene shot na de andere met als resultaat een reeks foto's waarvan ik niet kan kiezen welke de mooiste is! Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Bedankt Luna!

  Eva Saegerman Avatar Eva Saegerman
  5 april 2021

  positive review  Toffe fotoshoot gehad in Neigembos, met prachtige actiefoto’s als resultaat ! Ook super geduldig met de hondjes. Top fotograaf, zeker een aanrader ! 😁

  Femke Gurruchaga Avatar Femke Gurruchaga
  8 april 2021

  positive review  Luna kwam een shoot doen van mijn palomino quarabje. Stil staan was niet zijn sterkste vak en Vulcje liet maar al te graag zien dat hij de ster van de dag was... sowieso een uitdaging om op foto te zetten. Luna had veel geduld en slaagde er ondanks zijn enthousiasme toch heel mooie plaatjes van te maken 😍 super happy met het resultaat. deze foto's krijgen sowieso een mooi plaatsje

  Sandra Neesen Avatar Sandra Neesen
  14 april 2021